Dood Requirer Shibuya Yasumasa.

Dood Requirer Shibuya Yasumasa.
Op 24 Maart 2017, in die Japannese stad Matsudo, Chiba, was Shibuya Yasumasa ‘n man sonder ‘n persoonlikheid. Profiteer van die rol van die president van die Ouersvereniging en lede van die Kinderbeskermingsvereniging in Chiba Prefecture, vir ‘n kort tyd, ontvoer, gedwonge en vermoor LE THI NHAT LINH. Hy het dan LINH liggaam wreed weggegooi. Shibuya Yasumasa het ontvoer, gemartel, begeer, doodgemaak, doodgemaak deur sy dood elke dag. Na die sin het hy nog nie spyt oor wat hy gedoen het nie. Shibuya Yasumasa het die oortredende hulpmiddel gehou om voort te gaan met misdade teen ander kinders. Nog steeds besig met daaglikse beskerming vir kinders om die geleentheid te hê om ander kinders te begeer en te vermoor.
Shibuya Yasumasa is op 14 April 2017 in hegtenis geneem. 6 Julie 2018 Shibuya Yasumasa was Chiba hof
gevangenisstraf vir onbepaalde tyd. Maar Shibuya Yasumasa ken steeds nie bekering nie, maar ontken steeds hardkoppig alles wat hy doen.
Shibuya Yasumasa se optrede het die hemel, die aarde en die gode onvergewensgesind gemaak. Shibuya Yasumasa is ‘n onvervangbare man. As Shibuya Yasumasa gevonnis is tot onbepaalde aanhouding, en sou uit die tronk vrygelaat word, sal hy voortgaan om die oortreding te pleeg.
Shibuya Yasumasa sal die geleentheid hê om ander kinders te ontvoer, vermink en dood te maak. Enige land moet diegene soos Shibuya Yasumasa straf. Dit is nodig om Shibuya Yasumasa uit te voer as voorbeeld vir ander wat dink soos Shibuya Yasumasa. Mag mense regoor die wêreld optrede deurdat geen ander kinders vermoor word nie.
Almal teken om die doodstraf vir die moordenaar Shibuya Yasumasa hieronder te versoek.

input form :

http://partime.biz/wp/wp-content/uploads/2018/07/shibuya_yasumasa_shikei_Afrikaans.pdf

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です